Projektek

A projekt itt egy olyan szervezett kreatív tevékenységet jelöl, amely valamilyen, publikussá tételre alkalmas eredményt tartalmaz. A következőkben ötlet szintjén szerepel néhány ilyen.
  • Visszaszámlálók: Az újév ugyan már beköszöntött, de a félév még nem ért véget, határidők pedig mindig vannak. Ennek kapcsán lehetne készíteni különféle alkalmazásokat, amelyek szemléletessé teszik az idő múlását az adott határidőhöz közeledve. Ajánlott technológia a HTML5.
  • Játék: Minden programozó életében (citation needed!) van (legalább) egy időszak, amikor játékot szeretne készíteni. Aki épp ebben az időszakában járna, az kérem, hogy ne resteljen szólni! Itt egyaránt lehetőség van megvitatni a felmerülő problémákat, illetve eldicsekedni a produktummal.
  • Előrejelzés: Folyamatok viszgálatáról lenne szó, amelyekhez bizonyos adatsor rendelkezésre áll. A feladat egyszerűen annyi, hogy meg kell becsülni, hogy mi következik majd.
  • MI(Mesterséges Intelligencia): Egyszerűbb játékokhoz lehetne gépi ellenfelet, vagy akár játékost készíteni. Sem a játék fajtájára, sem pedig a megoldási módra nincs semmilyen megkötés. Célszerűen a későbbiekben majd az lenne jó, ha valamilyen módon az elkészült algoritmusokat, implementációkat össze lehetne hasonlítani.
Várom a jelentkezőket és az ötleteket! :)